mp3 indir dur

Aşık Ormani - Anladın

Anladın
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Anladın
Boyut
: 5.13 MB
Toplam İndirme
: 24 İndirme
Haftalık İndirme
: 15 İndirme
Tarih
: 21-01-2019
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Aşık Ormani - Anladın )
  1. mehmet gül

    Dünya da nefes alıp veriyoruz hayattan ne anladığımızı sorgulayan eserin sözleri saygı ve sevgi ile takdim edilir.ANLADIN----------------Behey adam şu dünyaya,Geldin de neyi anladın.Aktın çağlaya çağlaya,Seldin de neyi anladın.Karlı dağları aşarak,Bendini yıktın taşarak,İçine sığmaz coşarak,Güldün de neyi anladın.Hayvana biraz ilgiyi,Gönülden saygı sevgiyi,Bunca tarihi belgeyi,Sildin de neyi anladın.Garibanın yakasını,Tenceresi tavasını,Denizdeki takasını,Deldin de neyi anladın.Nefes verirdi herkese,Eziyet edip er kese,Ormanları kese kese,Dildin de neyi anladın.Haksızlığa kızanları,ORMANİ'yle yazanları,Dinlemeden ozanları,Öldün de neyi anladın. -----O-----Yazılış tarihi:15.01.2001Saat:02.15(Ozan/Aşık ORMANİ)

Anladın Şarkı Sözü
Anladın Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Anladın Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap