mp3 indir dur

Aşık Sefai - Türk'ün Türbesi

Türk'ün Türbesi
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Türk'ün Türbesi
Boyut
: 6.17 MB
Toplam İndirme
: 82 İndirme
Haftalık İndirme
: 58 İndirme
Tarih
: 26-02-2018
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Aşık Sefai - Türk'ün Türbesi )
  1. Ali Avci

    Ağzına sağlık büyük üstad

  2. Ziya Tüfekçi

    Necati Siyahkan’ın Nataşa şiirini çalmayaydın iyiydi

    Nazmi Çuvlan

    Öyle bir şiiri yok Aşık Sefai nin

    Ziya Tüfekçi

    Nazmi Çuvlan AYŞEM şiiri Necati Siyahkan’ın Nataşa şiiri derlemesi, buradaki yorum ona mahsuben.Sözlerini karşılaştırırsan aynı fikirde oluruz sanırım

    Nazmi Çuvlan

    @Ziya Tüfekçi benzerlik var ama çalma yakıştırması doğru değil bir çok şairin şiirlerinde benzerlik var buda onun gibi bir şey olabilir.

  3. ERKUT TOKTAŞ

    Türk'ün TürbesiKaranlığa can düştü...Acı haber yetişti.Ateş sardı her yanı,Sanki alan tutuştu.Uçmağa vardı gönül, emri ferman yürüdü, Kolum kanadım kırık, ulu kervan yürüdü, Ay yıldızlı tabutun, nişanında sır gizli,Bülbüllerin feryadı, goncalarda zar gizli,Ben sana sus diyemem, ağla karanfil ağla,Bozkurtların yastadır, şimdi karalar bağla. Gider iken semadan, kar düştü çiçeklere,Kerem yangını gibi, ar düştü çiçeklere,Vakit tamam olunca, kapıları açtılar,Sırattan geçer iken, el eyleyip geçtiler.Sonunda şehitlerin, buluştuğu an geldi, Kapıları açtılar dediler ki Han geldi.O anda safa geçti İmamoğlu, Önkuzu,Saf saf oldu melekler, göründü O'nun yüzü...Hanlar hanı Bayındır, haber saldı her ada,İlteriş'e, Saltuk'a, Kültigin ve Kürşat'a...Orda kavuşma günü, bu tarafta matem var,Payesine ayrılmış, sırrı suret hatem var,Biliriz ki orada seni dostlar ağırlar,Burada yürekler yanık, yanar burda bağırlar.Gözün aydın Duracık, gözün aydın Esendağ,Erciyes'te göz yaşı, yetim kaldı Hasandağ,Ardın sıra dualar, tekbir veren gönüller,O an gazi dervişler, hem alperen gönüller,Yemin ettiler yemin, sancağa dikmek için, Toprağı devirmeli, tohumlar ekmek için...Şimdi türbedarların, bayrak tutar gün gece, Dervişlerin, Alplerin orda yatar gün gece,Kimisi toya gelir, kimisinde sünnet var,Ora ' Türk'ün Türbesi ', can olana kıymet var,Sonumuz kara toprak, gün gelende gideriz Bir gün sararır yaprak an gelende gideriz...Uzaklarda değilsin, yanımdasın sevdiğim, Öyle özlemişim ki, canımdasın sevdiğim.Sefaiyem vay bana! Canan gitti... Can gitti... Başın sağ olsun Turan...Başbuğ Alparslan gitti...!Türk’ün Son Başbuğu Alparslan TÜRKEŞ’i Rahmet, Minnet ve Dua ile anıyoruz...Ruhu Şad Mekanı Cennet Olsun...

Türk'ün Türbesi Şarkı Sözü
Türk'ün Türbesi Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Türk'ün Türbesi Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap