mp3 indir dur

Ayhan Barasi - Ben Unuttum Seni

Ben Unuttum Seni
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Ben Unuttum Seni
Boyut
: 5.30 MB
Toplam İndirme
: 93 İndirme
Haftalık İndirme
: 58 İndirme
Tarih
: 23-10-2019
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Ayhan Barasi - Ben Unuttum Seni )
  1. CaNoM SeNoL

    Bunu okuyan kisi; Seni tanimiyorum. Suan kimle, nerede, ne yapiyorsun bilmiyorum. Ama tek bildigim; bu dünyada yasayan diger herkes gibi canini sikan bazi seyler oldugu. Birincisi; yasadigin her neyse, o seyin geçecegini unutma. Ikincisi de; her zaman degerli oldugunu bil. Son olarak, sunu da unutma; sen neleri atlatmadin ki ? Cok GüzeL BiR CaLiSma OLmuS Yapimda PayLaSimda Emegi GeceN BütüN EmekciLeRe SevgileRLe CaNoM~SeNoL BaSkeNtLim BaHSEN iLLaki CaNoM KaLbiNiN SeSi HayatiN Tadi.! www.canomfm.de

  2. GüLom

    BİLİYORMUSUNKötü günümde yanımda olmadığın zaman vazgeçtim.Canın sıkıldığında benimle paylaşmadığını, kırılacak veya tedirginolacak olsam bile düşücelerini açıkca söylemediğini anladığımzaman vazgeçtim.Bana yalan söylediğini anladığım zaman vazgeçtim.Gözlerime baktığında kalbinle bakmadığını ve bana hala söylemediğinşeyler olduğunu hissettiğimde vazgeçtim.Her sabah benimle uyanmak istemediğini, geleceğimizin hiçbir yere gitmeyeceğini anladığım zaman vazgeçtim.Düşüncelerime ve değerlerime değer vermediğin için vazgeçtim.Ağrılarımı dindirecek sıcak sevgiyi bana vermediğinde vazgeçtim.Sadece kendi mutluluğunu ve geleceğini düşünerek beni hiçe saydığıniçin vazgectim.Tablolarımda artık kendimi mutlu çizemediğim ve tek neden sen oldugun için vazgeçtim.BENCİL OLDUĞUN İÇİN VAZGEÇTİM!!Bunlardan sadece bir tanesi senden vazgeçmem için yeterli değildi, çünkü sevgim yüceydi. Ama hepsini düşündüğümde senin benden çoktan vazgeçtiğini anladim.Bu yüzden ben de senden vazgeçtim.

  3. Gabi غابي

    Coktan unutum 👍

  4. Asi kız

    Unutma Unutanlar Unutulanları Asla Unutmazlar...👌👍👏👏

    Hüseyin Görücü

    unutmam unutanları unuturum unutanları

Ben Unuttum Seni Şarkı Sözü
Ben Unuttum Seni Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Ben Unuttum Seni Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap