mp3 indir dur

Azap - Duygu Seli Serisi

Duygu Seli Serisi
Sanatçı
: Azap
Albüm
Şarkı
: Duygu Seli Serisi
Boyut
: 9.02 MB
Toplam İndirme
: 97 İndirme
Haftalık İndirme
: 42 İndirme
Tarih
: 05-01-2018
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Azap - Duygu Seli Serisi )
  1. Eren Uçar

    serinin tamamı silinmiş buurdan dinleyebilrsniz https://www.youtube.com/watch?v=3ccYmJCjwdY

  2. Umut can Yıldız

    şarkının tamamı elinde olup bana atabilecek var mı nette bulamadım

    Eren Uçar

    https://www.youtube.com/watch?v=3ccYmJCjwdY

    Eren Uçar

    linke tıkla bende daha yeni yapıp paylaştm aramıştım eski pc de buldum dinleyen olur diye attım

  3. Melih Kahraman

    Sigara yaktım.Sonra şarkımızı açtım. Birazda Agladım Geçmişimde arayıp aşkı. Farklı bakan gözlerinle konustum bu gece sonuç bu aylardır uyuşmadığım tek bir gece (yook) Evden Uzaktayım gelsinde uzatmayım Azraille rövanştayım bu sefer maçı uzatmayın. Sigara uzatmayın yeterince esir oldum dumana Sesimi duyamazsın ki uzaktayım ! Haykırıyorum ( haykırıyorum ) tanımadığım şehirlerdeDıştan aynı fakat Hüseyin hep derinlerde Buldu seni Aşk liriksel bi duygu seli .. Adına armağan ettiğim parçaları duydu demi ? Kulakların ! Dudakların başkasına giderse Ya içindekiler bir gün birden bire biterse Bitense ben olurum her zaman ki gibi uçuruma İtense sen olursun benden bir gün gidersen .. Başka Birisi Oldum ! Başkasının Olduğundan Beri Aşk Bi Kasım Oldu Kutladım Her Geldiğinde Saçlarının Olsun Mutluluk Ben Hep Burdayım Büyüttüğüm Gül Başkasında Solsun ! Ve Başka Birisi Oldun , Başkasının Olduğumdan Beri Aşk Bi Hasım Oldu Lanet Ettim Geldiğine Saçlarımı Yoldum , Sen Hiç Bir Zaman Olmadın Karnında Taşıdığın Başkasının Oğlu ...

Duygu Seli Serisi Şarkı Sözü
Duygu Seli Serisi Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Duygu Seli Serisi Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap