mp3 indir dur

Bolahenk - Aşk Bir Rüya

Aşk Bir Rüya
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Aşk Bir Rüya
Boyut
: 2.16 MB
Toplam İndirme
: 329 İndirme
Haftalık İndirme
: 91 İndirme
Tarih
: 10-02-2019
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Bolahenk - Aşk Bir Rüya )
  1. Sanaya İrani hayranı Sanaya

    Axşam qaranlığı çökür və qaş qaralır. sanki hər tərəf qara bir pərdəyə bürünür.. . Uzaq boşluqlarda bir şey. ... O, Əfsanəvi bir XƏYAL kimidir {Mirzə İbrahimov }Aşk budur baxın. Sevməyin

  2. Sanaya İrani hayranı Sanaya

    aşk bir rüya.! bir ölüm !!!!!bir məğlubiyyət. bir ümidsizlik. bir XƏYAL.

  3. TURFAN ISMAYILOV

    heqiqeten ask bir ruyadir. men bu mahnini cox sevirem. men BOLAHENK-e minnetarligimi bildirirem. bu mahni [MELEKLER KORUSUN] filminin mahnisidir. yeri gelmisken melekler korusun filmi ask ve sevgi ile doludur.bu filimde sevginin qedrini bilmek ucun cekilib. HEMISE BILINKI SEVGININ VE ASKIN QEDRINI BILMEK LAZIMDIR.......................

  4. TURFAN ISMAYILOV

    HEQIQETEN AWK BIR RUYA. men bu mahnini cox sevirem.BOLAHENK-e minnettarligimi bildirirem. bu mahni [MELEKLER KORUSUN ] FILMININ MAHNISIDIR. MELEKLER KORUSUN FILMI EN COX SEVGI, VE ASK ILE DOLUDUR.

Aşk Bir Rüya Şarkı Sözü
Aşk Bir Rüya Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Aşk Bir Rüya Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap