mp3 indir dur

Burak Akyol - Söylenmeyen

Söylenmeyen
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Söylenmeyen
Boyut
: 3.53 MB
Toplam İndirme
: 52 İndirme
Haftalık İndirme
: 38 İndirme
Tarih
: 29-08-2018
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Burak Akyol - Söylenmeyen )
  1. Tayyip Duman

    Sen güzel bi detaysın 🌹

  2. Gizli Özne

    Saat gecenin bilmem kaçı hatta yavaştan aydınlanıyor. Telefonun şarjı yüzde bir ve ben sırf bu şarkı bitmeden kapanmasın diye kalkıp şarja taktım. Hayatı sorguluyorum...Elime ne geçecek bilmiyorum bişeyler düzelecek mi bilmiyorum. Mutlu muyum değil miyim onu da bilmiyorum. Eski günler geliyo bazen aklıma küçüklüğüm belki de ilk gençliğimin ilk yılları.. Acaba hayatımın en güzel yılları mıydı.. Büyüdükçe değişiyor mu insan ya da gerçekten hayat bizi çok mu yoruyor.. Birazdan şarkı bitecek telefonu bırakıp uyuyacağım. Uyandığımda ne değişecek..

    Recep Mutlu

    Hiçbir şey

  3. Simge Özdemir

    Ne yazacağımı bilemedim suan ama iyi ki suan burdayim🌸 02:30

  4. seyda trzi

    Bütün müziklerinizi indireceğim . Bütün sözleri harf harf içime işledi . Dilerim katettiğiniz bu yolun sonunda sizi güzel şeyler bekler . İnsan konuşmak isteyince cidden yorum atıyormuş . İlk yorumlarımı sayenizde paylaşmış oldum . :D :d :)

  5. Alternatif Sesler

    Merhabalar. Kanalımızda da yayınlamak için şarkılarınızı gönderebilirsiniz. Mail adresimize, kanalımızın hakkında kısmından ulaşabilirsiniz. Başarılar :)

  6. B.k.

    Daha çok şarkı söylemelisin

  7. aysgl gnen

    çok güzel

  8. Bir Melek Meselesi

    😍😍😍

  9. İkra

    yine güneş açtırdınız☀

Söylenmeyen Şarkı Sözü
Söylenmeyen Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Söylenmeyen Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap