mp3 indir dur

Cihan Çelik - Nuri

Nuri
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Nuri
Boyut
: 4.99 MB
Toplam İndirme
: 45 İndirme
Haftalık İndirme
: 34 İndirme
Tarih
: 08-01-2019
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Cihan Çelik - Nuri )
  1. mert can erdal

    slm cihan abii ağzına yüreğine sağlık bu parçayı dinlerken merhum dedem nuri erdalı anımsıyor ve hatırlıyorum gelecegin parlakk yolun herdaim olsun cihan abi kocgiri senle gururduyuyor

  2. Burhan Şen

    Kesinlikle doğru yoldasın bu kültürün senin gibi yürekli sanatkarlara ihtiyacı var keza sen artık bir rebersin yolun açık olsun....

  3. biji apo

    axx axx dilemin sevitiye lo

  4. Ataturk Generali

    very nice,,,ya$am bir nehire benzer,,, best regards.

  5. sebahattin ergun

    muhteşem yorumlamışsın sevgili cihan hızır yoldaşin olsun yolun açık olsun

  6. zeynep enhas

    DE LOLO LOLO.sizi anlatacak söz bulmaktan müttis zorlandim cünkü sayfalar yetmez sizi tanimlamaya .GÜZEL INSAN CIHAN CELIK SEVGILER.

  7. kartal deniz

    güzel olmus

  8. doğukan demir

    helal olsun sana kardeşim ne güzel yorumluyorsun ne kadar içten okuyorsun ben bunu anlıyorum senin gibi insanlara çok saygı duyyom sen bir dahilsin güzel insan ben ne zaman ağlamak istesem bu ahğıtı dinliyorum vede beni ağlatıyor sana ne kadar teşekür etsemde azdır umarım anlarsın beni bende kılıçköy lüyüm

  9. sedat gürsoy

    abime kurban olim ne güzel okuyor sen olmasan biz bu kendi yöremizin türkülerini imkanı yok duyamayız bilemeyiz allah senden razı olsun

  10. Ali Haydar Özdemir

    sevgili cihan çelik, albümünüzde 1950 li yıllarda hapse düşen mıste(mustafa )isimli bir köylümüze yapılan bir türkü dikkatimizi çekti. Arık köyünün sakinlerinden ANA PENZERİN yaktığı bu ağıt anonim olarak kayıtlara geçmiş. Aynı durum Reşo nun kasetinde de sözkonusu. kültürümüzün korunması ve duyurulması için emek veren biri olarak bu üzücü durumun düzeltilmesi için gerekli çalışmayı başlatmanızı rica ederim.saygılarımla,Ali Haydar ÖZDEMİR (Arıklı)

  11. Ali Haydar Özdemir

    türkünün hikayesini bilen varmı?çok güzel bir ağıt,yorumun için teşekkürler cihan çelik

  12. SIVASLI1971

    CAWE DİYATE BRİJİBİLE ŞEVİKAN HERA NEİR NİVANANbu ne acı bir agıt bu ne güzel bir yorumeline diline yüregine saglık brammdengete dengemineyasatabildigimiz her gül elbet baska güllerde acacaktır.

  13. Erhan Sen

    Eline, diline, yüreğine sağlık Cihan bey kardeşim. Ne kadar içten ve güzel yorumlamışsın anlatamam. Kendi kültürümüzü yaşatmaya devam eden ve kültürümüze daha yakınlaştıran canımızsın.

Nuri Şarkı Sözü
Nuri Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Nuri Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap