mp3 indir dur

Fate Fat - Bizik 2

Bizik 2
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Bizik 2
Boyut
: 4.90 MB
Toplam İndirme
: 59 İndirme
Haftalık İndirme
: 37 İndirme
Tarih
: 15-01-2019
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Fate Fat - Bizik 2 )
  1. Mahsun Güneş

    2.55 efsane bass vuruyor 📣

  2. Yusuf Meriç

    Yine Bizik !

  3. isa taş

    Basit mi sandın moruk sokaklarda yaşamak?Tehlikeli işler yapıp, polislerle kaçamak?Yaşamak için gerekli güç ve de biraz paraŞeref namus ekmek için gözlerse kapkaraNecati Şaşmaz bile ayık oğlum buralaraYok böyle bir mahalle, benzemez lan oralaraDünyanın tehlikeli sokakları buradaNewyork, Miami ve Türkiye de AdanaGruplaşmış gençler ve her tarafta çetelerEllerde sallama belde gezer kütelerBenim takım burada işte arabadan sarkanKolayca harcalar eğer yoksa arkanBulaşmasın bize kimse, gerilmesin sinir yayıAmerika’da gangsta var bizde de kabadayıSahte full cap takıp gezenler oldu bana yankeeSorsana onlara yaşamış mı sanki?Duysun sesimizi Türkiye DünyaGördükleri gerçek sanma ki rüyaJorden JD, Fate Fat harbiKafalar ekstra kabadayı gangsta

Bizik 2 Şarkı Sözü
Bizik 2 Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Bizik 2 Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap