mp3 indir dur

Fatih Erdemci - Siz Ne Anlarsınız

Siz Ne Anlarsınız
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Siz Ne Anlarsınız
Boyut
: 3.29 MB
Toplam İndirme
: 54 İndirme
Haftalık İndirme
: 39 İndirme
Tarih
: 04-02-2019
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Fatih Erdemci - Siz Ne Anlarsınız )
  1. kaçık balık

    Albümün bütün şarkılarını dinledim, albüm genel olarak (beste, güfte, düzenleme, performanslar, vb.) ortalamanın çok üstünde ama üzülerek söylüyorum ki Çağlar Türkmen Bey ederinin bir miktar altına çekmiş yaptığı işlerle albümü; kulaklığımın frekans aralığı 3-28k olmasına rağmen 2-3 şarkı dışında (ki onlarda da diğer seslerin altında kendini yeterince gösteremiyordu) tam olarak bass alamadım ve high mid aşırı öndeydi, hatta şarkıların çoğunda kulaklarımı tırmaladığını söylesem yanlış olmaz, bu durum albümün -atıyorum- 10 üzerinden 9 olan değerini neredeyse 7'ye kadar çekiyor ne yazık ki.Bunu siz ya da size iletebilecek biri okur mu ya da okunursa umursanır mı bilmiyorum ama belirtmek istedim. Albümde emeği geçen herkesin emeğine sağlık.

  2. Ömer Fırat Sakatoğlu

    ne varsa eskilerde var arkadaş

Siz Ne Anlarsınız Şarkı Sözü
Siz Ne Anlarsınız Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Siz Ne Anlarsınız Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap