mp3 indir dur

Fizan Selim Uzun - Ah Be Reis

Ah Be Reis
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Ah Be Reis
Boyut
: 3.94 MB
Toplam İndirme
: 45 İndirme
Haftalık İndirme
: 32 İndirme
Tarih
: 24-11-2019
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Fizan Selim Uzun - Ah Be Reis )
  1. Stuntex Tr

    İyi iyi bak bu arabada dinlenir

  2. Mah Sen

    herkesi 4 dakika 18 saniyelik saygı duruşuna davet ediyorum

  3. Merkez Bebe Güngören

    ahmet güven den ögrendık ıyıkı görduk cçok ıyı emegıne saglık

  4. rengarenk tv

    Bir konser 'e davet et beni kardeşim Sen söyle ben de break dance hip hop ve poping dansı ile eşlik edeyim

  5. Ahmet Kara

    #Respect Buralar değerlenir yerimizi alalım

  6. Jacq Müzik

    Devamm yılmadan

  7. Ave4

    Helal Olsun Başarılı Fizan Abi

  8. Şarkı sözleriZorlama parmaklıkları özgürlük kapıları ruhuna darBi tohum ekilir toprağa besleyen güneşi olmasadaYarın belli değil, sabır senin neyine kaderi yargılamakÖlsemde kurtulsam de sen. Sana öl sen desem de kurtulamazsınBaşlar kalbimin atakları kan sıçrar beynime doğruFilikası batan her mülteci tek tek acı kendi dedine boğulurKola jilet, ruha isyan bu anca bedenime bi ders olurDeğişemem hiç kusura bakma olmuyor gerçek şerefin mutasyonuGözüme bakanın tüyü diken diken O kadar acelesi ne zamanın iter geçer seniİçin nasıl rahat herhangi bir evde yemek pişmeden likit biterken?En sevdiğin silip giderken yüreğine çizer küçük bi eksenGöz yaşları anlam taşımaz insan fuzuli parayken elzemKıya masası alayı peri masalı parayı basanı salıyor akabine bakalımFakiri mapusa atıp varsılı saraya alır yasal edebini takın Rapim aleyhıne kanıt olacak seyretBen geçerken o korkup kaçtığınız yollardaKimi huzurla evinde sabahlar, kimi dar karakollardaAh be reis yanıyor gönlümAh be reis bitiyor ömrümAh be reis çekilmez olduSahtelerin kahpeliğiAdın geçer ansızın şehrin cenaze anonsundaBi çok insan duymazdan gelecek der; ucu dokunmasındaAlnıma kurşun sıksın ama arkamdan konuşmasınlarDelikanlının yumruğu işlemez karşıdaki savunmasızsaDur dur dünyayı, Ferdi Tayfur gibi aga başım dönüyoTüm insanlık öldükten sonraki anlaşmaya barış deniyoBeni öldürmeyen acı yaşatır, acı yaşatan ölümler olacakSeni anlatan şiirin ufkunda güneş değil, küfürler doğacakYanıma yaklaş, beni tanımaz onlar. Kafana kazınan bi satırım burada kalmazAleni ferman derhal urala başla kripto sokak gözaltı propagandaBastığın her yer yeşerecekti hani öyle anlatır edebi metinlerKazdığın kuyulara gömüleceksin sana eşlik eden bu edebi RapimleDenize açılan benim derime kazılı daha derine dalacak acı içine kapanırİki kanadı zemine çakılı meleğin sınavı bu sonkez nefes alıp vermenin çabasımıKorkutan bi feryat hiç olmayacak anda ihyalarını alev alırSokakta torbacı ve ona muhtaç gençlere geçerli çözüm arayınız

  9. aziz cebeci

    👍🇹🇷

  10. rengarenk tv

    Yine süper bir klip Tebrikler başarılar selim....

  11. Ahmet Ülkü

    Helal !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  12. Mehmet Ali Ergin

    Güzel bir çalışma oldu herkesin emeğine sağlık

  13. KADİR KARAKAYA

    Uzun bi aradan sonra ilaç gibi geldi

  14. Cem Aydoğan

    Fişeeeek

Ah Be Reis Şarkı Sözü
Ah Be Reis Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Ah Be Reis Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap