mp3 indir dur

Haydar Ulaş - Can İlacı

Can İlacı
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Can İlacı
Boyut
: 4.50 MB
Toplam İndirme
: 65 İndirme
Haftalık İndirme
: 43 İndirme
Tarih
: 28-12-2017
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Haydar Ulaş - Can İlacı )
  1. neslihanhg hhnv

    agladim ama ne ablam yanimda yok tm ben ve ablami anlatmissin agzina saglik haydar ulas abi

  2. Şahin Çokbilir

    Son ekleme: BU TÜRKÜNÜN AD ''Can İlacı'' değil, ''SU YOLU DA GUYU YOLU / MİSERİNİN BOZ GIRACI ''OLARAK BİLİNİR. SEVGİLER...

  3. Şahin Çokbilir

    EMEĞE, TÜRKÜLERE, İNSANLIĞA SAYGI GÖSTEREN HERKESE TÜRKÜLERİMİZ VE KAPILARIMIZ AÇIKTIR.

  4. Şahin Çokbilir

    Şahin Çokbilir (Derlemeci, Müzisyen, Yönetmen)vvvvvv cokbilir info ve vvvvvv damdira com dan daha fazla bilgilere ulaşabilirsiniz..

  5. Şahin Çokbilir

    (Yöreye ait türküleri dinlemek ve gerçek sahiplerini öğrenmek için youtube de şahin çokbilir yazarak videolara ulaşabilirsiniz.) sevgi ve saygılarımla.

  6. Şahin Çokbilir

    EMEK HARCAMADAN ELDE ETMEYE ÇALIŞILAN TÜRKÜLERİMİZ SAHTE SAHİPLERİNİN DEĞİL YÖRESİNİN HALKINA AİTTİR.

  7. Şahin Çokbilir

    SADECE ALİ PAMUKCU DEĞİL L. DOĞAN DENEN SÖZDE SANATÇI YİNE BİZİM KÖYE VE İSMAİL YILDIRIM'A AİT OLAN '' ŞARPAYI DA YAN BAĞLAMA'' ADLI TÜRKÜNÜN KİME YERLERİNDE SÖZLERİNDE OYNAMA YAPARAK VE TÜRKÜNÜN MAKAMIYLA DA OYNAYARAK MESAM'A KENDİ ADINA KAYDETTİRMİŞTİR. FAKAT ÇABALARIMIZ SONUCUNDA KAYIT İPTAL EDİLMİŞTİR.

  8. Şahin Çokbilir

    SEVGİLİ ZİYARETÇİLER SEVGİLİ HAYDAR ULAŞ ARKADAŞ:SESLENDRİLMİŞ OLAN TÜRKÜ GAZİANTEP YAVUZELİ İLÇESİNE BAĞLI ESKİ ADIYLA MİSEYRİ YENİ ADIYLA KUZUYATAĞI KÖYÜNE (İSMAİL YILDIRIM'A) AİTTİR. ALİ PAMUKCU DENEN VATANDAŞ BU VE BAŞKA TÜRKÜLERİMİZİ KENDİ ADINA NOTER KAYDI YAPTIRARAK SÖZDE KENDİNE MAL ETMİŞTİR. FAKAT HESAP VEREMEDEN VEFAAT ETMİŞTİR.

  9. Guneyfoto

    Ali Pamuklu kim oluyor? Bu türkü benim Köyümün "Gaziantep Kuzuyatagi Köyü" Kendine ait olmayan seyi kendinin mis gibi göstermek tamamen sahtekarliktir Ali beyy,, sizi bu sahtekärligi düzeltmeye davet ediyorum ....

  10. tuncay oezz

    ses gercektende cook güzel

  11. Hüseyin Beyazgül

    kimiN köYü Bea Ne OLaCKTı .)

Can İlacı Şarkı Sözü
Can İlacı Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Can İlacı Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap