mp3 indir dur

Kayra - Haciz

Haciz
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Haciz
Boyut
: 2.86 MB
Toplam İndirme
: 272 İndirme
Haftalık İndirme
: 245 İndirme
Tarih
: 25-05-2019
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Kayra - Haciz )
  1. Lucifer

    *çay kaşıklarıyla deştiler bu kalpleri*

  2. Nasty Nas

    2. versede giren beat ve sözler muhteşem bee

  3. fena yorgunluklar

    beatler şu günlerime çok yakışıyor

  4. Betül

    bana çok ağır geldi bu parça. bir parçam gibi geldi.

  5. pcislocked

    erkenden kapalım

  6. w o o d p e c k e r

    hadsiz beat

  7. Saadeddin Kececi

    Sıkıntı çıkmasın senin açından bi konuşsaydın keşke

    Kinyas Velasco

    bir şey olursa kaldırırım çok mühim değil ya önemli olan insanlar ulaşsın. boşa dememişler sanat paylaştıkça çoğalır diye (:

    Sahiran Beatz

    @Kinyas Velasco tamam da adam bu işten bir para kazanıyor, ortaya bir emek koyuyor, ona bir saygın olsun. ayrıca kayra şarkılarının paylaşılmasını istemiyor. önceki birçok parça için özel olarak söylemişti paylaşmayın diye. ki zaten istese paylaşırdı, 90bpm albümü paylaşıldı çünkü.

    pcislocked

    @Sahiran Beatz para kazanma hakları basemode tarafından devralınmış zaten açıklamaya bak

  8. Altan Abaylar

    Keske böyle görmeseymişim be kendimiFevkalâde bir tebessümmün yegane tesiriSanki çay kaşıklarıyla deştiler bu gözleriHayli zor gelir demiştim öyle bana bir an teselliBak kanımca hakaretten beter bu günlerBir anda korkutur bilhassa aklımdan geçenlerPiknik tüpünde demlenen bi çayla gelselerTüm teşebbüsler sonunda battın iste tebriklerMünasebetsiz vakitsizce geldiniz merhametsiz lafların sonunda nokta sizsinizİntizamlı sinsirikle siz neler tükettiniz Doğduğum bu evde yarın benden kalmıycak bi izElimde tebligatla yarına haciz kapındaIslıklar çalar kışlar eskitirdim oysaSimdi korkuluktan her tarafta vicdan olsaYüzünü kırp ışığında dahi ordayım unutma O gökyüzünden arda neler kaldı sorma Edilmiş en büyük küfürsün kendi uğruna Gün biter bana bu son yeter Umuda boş sefer derimi yüzdüler Ölümde son hefes önümde son nefesBelki son bi kez bu gökyüzü kafesKüllükleri boşaltıp haydi balkonlardan atla Düserken asla öyle boş durup yorulma zorla Hatırla taşlı köy yolunda külüstür motorlaYoğurt bakkacında evraklar mühürler yanındaKaynar öfkelerle gökyüzünde dev kazanlarDile gelir bu tarlalarda teneke korkuluklarBilinmez onca dil ve bana hakaret onlarHiç bilinmez bi yerlerde onlar dahi gaddarSus konuşma huzur bu şehre pek yakışmazHayatı kaydedelerle arkamızda kimse kalmazFlorans yanar söner tepemde rahat durmazArtık benim için bu evde dakka durmak olmazSana bi sarhoş seli bi akşam üzebili demiştim bu derme çatma şehri kedere boğabilir demiştim Cebimde telbigatla belki bir tabanca kim bilirRüya görmeyen çocukların diyarı bendedirO gökyüzünden arda neler kaldı sormaEdilmiş en büyük küfürsün kendi uğrunaGün biter bana bu son yeter Umuda boş sefer derimi yüzdüler Ölümde son hefes önümde son nefesBelki son bi kez bu gökyüzü kafes

  9. Dilara B

    32 görüntülenme ne aq?

    Kinyas Velasco

    kanka official değil (:

    Dilara B

    @Kinyas Velasco Biliyorum ama olsun

Haciz Şarkı Sözü
0


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap