mp3 indir dur

Manuşu Ala - Med Cezir

Med Cezir
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Med Cezir
Boyut
: 2.33 MB
Toplam İndirme
: 53 İndirme
Haftalık İndirme
: 40 İndirme
Tarih
: 27-07-2019
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Manuşu Ala - Med Cezir )
  1. Çağdaş Şişman

    E siz mükemmelsiniz.

  2. Kürşat Nayim

    müthiş bi olay

  3. Ece Beril

    Aman aman dinlerken farklı bir evrene yolculuk yaptım. Ne hoş olmuş ❤

  4. Yağız Atalar

    Ya siz ne güzel bir seysiniz 😇

  5. A.Emre Demirbağ

    Elinize dilinize sağlık

  6. Tuğba Esra Şentepe

    Dinlediğim en güzel med cezir yorumu :)

  7. gorkem acikgoz

    Postmodernjukebox aynısı. Yanlis anlaşılmasın yine bize uyarlanması güzel coverler güzel olmuş ancak gerek siz gerek biz bir türlü bitmiyor yabancılardan fikir almamiz. https://youtu.be/aLnZ1NQm2uk https://youtu.be/MV2o9pP7OLk

  8. gorkem acikgoz

    https://www.youtube.com/watch?v=g_HN50TLuaI. Postmodern jukebox grubun Türk versiyonu. Yıllardır bu grubu takip ederim Türk versiyonuna denk gelince hem sevindim hem güldüm. Fikir aynı çünkü! Bitmiyor bizde yabancılardan fikir almamız on yıllardır!

    Manuş-u Âlâ

    Merhabalar, öncelikle yaptığımız müziği beğenmenize çok sevindik. Ancak biz 15-20 senesini caz müziğiyle geçirmiş, coverlar yapmış müzisyenleriz. Manuş-u Ala'nın kuruluşu 2016 senesidir. Bu grubu kurarken tek esinlendiğimiz kaynak Django Reinhardt'ın kendisidir. PMJ grubunun Django'nun müziğiyle swing olması dışında bir alakası yoktur. Yani bizim yaptığımız müzik jazz manouche'dur. Ve sonuç olarak dünyada PMJ diye bir grup olması bizim hayalimizdeki konsepti yapmamıza engel değildir. Aslında müzisyenlerin arasında pek sizin sandığınız gibi işlemiyor dinamikler. Biz, şan, şöhret, para vs. gibi hedefleri olmayan insanlarız. Öyle olsaydık Türkiye'de caz müziğine senelerimizi vermezdik. Sizin gibi bu müziği bilen ve değer veren insanlardan, bu tarz ithamlar değil, Türkiye'de bu müziğin bir yere gelebilmesi için destek bekliyoruz. Çok yakında tamamen orijinal bestelerimizi sizlere sunacağız. Teşekkür ederiz.

    gorkem acikgoz

    @Manuş-u Âlâ jazz manouche bilmiyordum. Bakicam. Tabiki Türkiye bilinmeyenin normal. Beni de mazur gördüğünüz için de teşekkür ederim. Başarılar . Takiptym

    Berna Gökçek

    @Manuş-u Âlâ burada ben de olaya dahil olmak istiyorum. Az önce instagram aracılığı ile sizin farkınıza vardım. Müziğinize saygım sonsuzdur zira sizin de söylediğiniz gibi ülkemizde pek değer verilmeyen bir tarz olmasına rağmen buna gönül verip, yıllarınızı verip buralara kadar gelmişsiniz. Fakat, kocaman bir fakat var burada konseptiniz bire bir aynı PMJ ile. Bu taktir edersiniz ki sıkı bir dinleyici tarafından da, öylesine takip eden birisi tarafından da hoş karşılanmayacak bir durum. Çünkü yıllardır bir şeylerin uyarlaması sunuluyor önümüze ve asla özgün olmuyoruz. Bir tane bile kendi ürettiğimiz konseptimizle ünlü olmadık- psychedelic turkish rock hariç elbette.- madem konuyu buraya getirdim harika bir örnek size buyrun; Şöyle bir dönüp bakalım o zamanlara isterseniz, psychedelic turkish rock ın meşhur olduğu dönemlerde sanki bu tarz gökten zembille mi indi? Hayır elbette. Dönemin avrupa, amerika ayaklarınından esinlenmedik mi, esinlendik kimi zaman taklit ettik bile. Fakat burası önemli bir nokta, dönemin psychedelic turk müziği temsilcileri kendi kültürünü , müziğini bu ektilendiği müzikle harmanladı ve ortaya mucizevi müzikler çıktı, tanrı eli değmiş müzikler. Şimdi, müzik tarzını geçelim, neden? Çünkü jazz tek bir yere ait olamaz artık evrenseldir o. siz konsepti copy paste yapmışsınız. Eski şarkıların, ya da popüler şarkıların jazz versiyonlarını birebir onların kliplerinde olduğu gibi eski bir sahne görünümü ile süsleyerek vermişsiniz bu baya bildiğiniz postmodern jukebox esintisi. Esintisi bile demiyorum taklidi. İnstagram da her türlü eleştirilere açık olduğunuzu belirtip burada sizin postmodern jukebox a benzediğinizi söyleyen birine ithamlarda bulunuyorsunuz demişsiniz. Maalesef itham değil bu bir gerçek. Sıkı bir pmj takipçisi olarak söylüyorum bunu. Şöyle düşünün bu durum biraz da şuna benziyor, bir şarkının orijinalini bildikten dinledikten sonra ona yapılan coverlar asla aynı tadı vermiyor hatta dinlemek görmek bile istemiyorsunuz. Her ne ise konuyu daha fazla uzatmadan, sizi eğer bu konseptin dışında tanımış olsam inanılmaz zevkle dinlerdim, çünkü insanın kulağının pasını siler yaptığınız müzik.

    Manuş-u Âlâ

    @Berna Gökçek Tekrar merhaba Berna Hanım. Tam da bahsettiğimiz itham konusu gerçekleşiyor. Siz bizi PMJ'e benzetiyorsunuz diye, hatta on binlerce kişi bile bizi benzetse, bu bizim konseptimizi PMJ grubundan kopyaladığımızı kanıtlamaz. Sadece bir çok kişinin bizi o gruba benzettiğini gösterir. Çünkü insanların caz müziği konusunda fazla bir bilgisi yok sadece günümüzde meşhur olan bir tane grubu biliyorlar. Bizim beyanımız , konseptimizi PMJ'den kopyalamadığımız. Bu konuda ısrarcı olmak tam da bizi itham etmek oluyor. Konserlerimize bekliyoruz, sevgiler.

  9. Bilal Çelik

    Muhteşem. Kentin en güzelleri.

  10. Tolga Aktas

    Umarım devamı gelir, çok keyifle dinledim :)

  11. Akın Güven

    Dinlediğim en güzellerinden değil en güzeli 👍👍😎

  12. Mustafa Sahingoz

    Çok keyifli. Tebrikler.

  13. deniz nur

    Harika olmuş, emeğinize sağlık 👏🏻

Med Cezir Şarkı Sözü
Dökülür yedi verenler
Teninden Rengarenk
Açarsın mevsimli mevsimsiz birtanem
Değişir kokun,ısınır kanın beni yakarsın
Vazgeçilir gibi değil bu med cezirler...

(NAKARAT)
Fırtınam felaketim hasretim
Yetmiyor sevişmeler yetmiyor
Şiddetin ne hoş ne güzel şefkatin
Sevdikçe sevesim geliyor
Ölene kadar peşindeyim bırakmam

Tutuşur geceler yanar geceler söner
Bedenim altüst sarhoş başım döner ...
Karışır tenime karışır teninin tuzu bir tanem
Vazgeçilir gibi değil bu med cezirler...


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap