mp3 indir dur

Meçhul Sanıklar - Onlardanmısın

Onlardanmısın
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Onlardanmısın
Boyut
: 3.10 MB
Toplam İndirme
: 70 İndirme
Haftalık İndirme
: 53 İndirme
Tarih
: 06-12-2018
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Meçhul Sanıklar - Onlardanmısın )
  1. ben öylesine eksik ve aksak kalmışım ki

    gözü açık göçerse bir gün annen fani dünyadan şefkatine muhtaç kalıp ağlayanlardan mısın

  2. Mahmut DEMİR

    bu grup neden dağıldı bilen var mı

    Sa Do

    +Mahmut DEMİR isim: goxel dogum tarihi: 1983 dogum yeri: istanbul istanbul'da doğdu 1997 ailesiyle şehir değişikliği yaptılar ve lüleburgaz'a taşındılar. ilk çalışmalarına 1998 yılında rap parçaları mix'leyerek başladı. 2000 yılında ilk alt yapılarını oluşturmaya başladı. bu sayede birkaç demo hazırladı. hazırladığı demolar nihat'ın eline geçmesiyle müzik çalışmalarına iki kişi olarak devam etmeye karar verdiler. bundan sonra bir çok organizasyonda yapmış oldukları parçalarla sahne aldılar. grup üyelerinin askerden dönmesiyle birlikte köklü bir değişim sürecine girildi ve grup ismini mechul sanıklar olarak değiştirdiler. ms-records adındaki studio' larını kurup yeni çalışmalara başladılar... isim: nihat dogum tarihi: 1982 dogum yeri: istanbul 1996 yilinda turkce sozlu rap yazmaya basladi. 1997 yilinda ittifak adi altinda ilk grubunu kurdu, o yillarda kendi imkanlariyla ilk demosu toys'u kaydetti. ilerleyen zaman içerisinde birçok parça yazdi ancak grup içerisindeki olumsuzluklar nedeni ile grup dagildi ve tek basina çalismalarina devam etti. 2001 yilinda dj goxel'le birleserek yeni bir grup kurdular. ++++ Bunlar dışında gruptan 1inin vefat ettiğini biliyoruz. Gruba ne oldu neden dağıldılar bilmiyoruz. Harbiden Meçhuller şu an..

    Mahmut DEMİR

    bu yazıyı okudum ama dağılışıyla ilgili birşey göremediğim için sordum bilen vardır belki diye teşekürler yinede

Onlardanmısın Şarkı Sözü
Onlardanmısın Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Onlardanmısın Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap