mp3 indir dur

Melda Kuyucu Kılıç - Beyaz Bir Buse

Beyaz Bir Buse
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Beyaz Bir Buse
Boyut
: 3.39 MB
Toplam İndirme
: 55 İndirme
Haftalık İndirme
: 46 İndirme
Tarih
: 14-04-2018
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Melda Kuyucu Kılıç - Beyaz Bir Buse )
  1. erol baday

    Buse'nin nostaljisi, Beyaz'lığın naifliği birarada. Sesinize, emeğinize sağlık...

  2. erol baday

    İlk defa dinledim. Sözler harika, beste akıcı, yorum su gibi. Teşekkürler...

  3. Nail Yapici

    2018de ödül alacak bir Eser sanki

  4. Gunay Ozturk Ozdemir

    "Gelmesen de beyaz bir buse gönder"🎤🎵🎶☺ Ekip olarak çok memnuniyetle çalıştığım ve emeğine saygı duyduğum; Melda Kuyucu Kılıç, Cengizhan Sönmez, Turhan Taşan, Mert Kemancı, Muhteşem Candan, Görkem Güder ve emeği geçen birçok isim. Çabaların kulaklarda can bulduğu dakikaları yaşamak ne mutlu.

    Selahattin KILIÇ

    Saygıdeğer kadirşinas şairem Günay hanım. Güftesi size, bestesi ise Cengizhan Sönmez hocamıza ait duygularımıza tercüman olan muhayyer kûrdî makamın da ki fantazi eseri Melda Kuyucu Kılıç hanım efendinin o harika yorumundan dinlemek bana büyük bir keyif verdi. Başta siz olmak üzere emeği geçen herkesi en içten duygularımla tebrik ederek sanatçımızın eşsiz güzellikte olan sesine, nefesine ve yüreğine sağlık temennilerim ile çalışmalarınızda üstün başarılar diliyorum....

  5. Месут Туран

    😁😁😁😁😁😁😁😁😁

Beyaz Bir Buse Şarkı Sözü
Beyaz Bir Buse Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Beyaz Bir Buse Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap