mp3 indir dur

Murat Çelik - Ölüm

Ölüm
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Ölüm
Boyut
: 5.71 MB
Toplam İndirme
: 41 İndirme
Haftalık İndirme
: 18 İndirme
Tarih
: 31-07-2018
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Murat Çelik - Ölüm )
  1. öylesine bisey

    Delı gibi özledim hergun ama hergun murat celiki dinledigim o yillari.9 yil öncesi olmali..Lisenin son yillari, yeni yeni insanin kendini, icini,ruhunu kesfettigi yillar..Uyku tulumundan seccadesini okuyup gozyasi doktugum askin elif halini alip defalarca okudugum yillar..Ey gidi..Ne cabuk geciyor hayat.Ilk dinledigim sarkisi buydu ..Murat celik'i dinleyerek muzik zevkimi sekillendirdigim icin ne sansliymisim ..

  2. Aysun oruçoğlu

    Dinleyince hatırladım bu şarkıyı...

  3. yönetmen adayı

    Sevdiğim şarkılardan

  4. kenan anadol

    Her bi sözü ayrı bi hatıra ... Ah beee.... Bu şarkıları dinledikçe anlıyorum ki geçmiş aslında hiç geçmemiş...

  5. Ali Kurtdere

    Bu kirdigin kalbi annenin porselen takimimi sandin vesafiz agzimin içine ettin hevesimin anasını sikip attin emanet sevgilerin tanricasi

  6. serdar kartal

    10 yıl sonrada aynı şeyleri hissetmek...Allah uzun ömür versin abi.

  7. ertugrul sakal

    sabaha karşı 04:28 ...Gayret Et Güzelimden girip buraya geldik yine.. olmuş mu sana 19 yıl..nereye gitti bu yıllar.. ışınlasınlar bizleri o zamanlara yeniden..hangi eski şarkılarını açsak gözler dolmakta.

  8. Ömer Turgut

    Günler sensiz geçer oldu Yüreğim benden gider oldu Baharı beklerken güzelim Hep güneşi arar oldum Herşeyin bir sonu var ama Sonu yok ki düştüğüm yerin Sana değil artık güzelim Ah, ölüme koşar içim Gel gel artık, içimi al ve öldür Dön dön artık, sesimi al ve öldür Seni ben kendime güzelim Canımdan geçip seçtim Sana ben kendimi güzelim Ödünç vermedim

  9. siner35

    özlemişim

  10. melih bulut

    Huzur müzikte

Ölüm Şarkı Sözü
Ölüm Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Ölüm Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap