mp3 indir dur

Nükhet Duru - Ceylan

Ceylan
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Ceylan
Boyut
: 4.27 MB
Toplam İndirme
: 50 İndirme
Haftalık İndirme
: 31 İndirme
Tarih
: 10-05-2018
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Nükhet Duru - Ceylan )
  1. Rodî Cûdî

    Helalll

  2. HALİL DELEN

    Tarkan ve Sezen Aksu şarkıya daha bir duygu katmış kesinlikle türkünün tozunu almışlar.

    Mehmet Uyan

    Duygu vokalle verilmemiş @halil delen. düzenlemeden kaynaklanıyor. vokal duygusu Nükhet Duru'da var. ayrıca Nükhet Balad okuyor.

    Umut Burcu

    şaka mı yapıyorsun tamam tarkan sezen aksu kalitedir ama şarkıyı remix yapmışlar dımtıs dımtıs ne duygusu.

  3. Volkan Asci

    aaa şaşıran var mı benim gibi??

  4. Söz Dinle

    Türkiye'nin gelmiş geçmiş en underrated sanatçısı olabilir.

    Gülden Gürel

    Ay aynen yaaaa :(((

  5. msplumfairy

    Tarkan ve Sezen'in muhtesem sarkisinda arka plana konulan igrenc müzikten sonra buraya gelmek farz oldu...

    Meltem Meltem

    msplumfairy ayrıca şarkının bu yavaş versiyonu beğenilseydi nukhet duru söylediginde şarkı patlardı hiç kimsenin haberi yok böyle bi şarkının varlığindan taki sezen ve tarkan okuyana kadar.. ben yeni ögrendim bu sarkının eski oldugunu

    Büşra Altan

    + Meltem Meltem beyinsiz misin beyinsiz taklidi mi yapıyorsun? Bu şarkının hikayesini biliyor musun sen sikmişim şarkının patlamasından kimin umrunda şarkının hit olması? Herkes DJ albümlerinin nasıl olduğunu biliyor kimsenin Yaşar Gaga'nın albümü cenaze albümü gibi olsun dediği yok, sorun böyle hikayesi olan bir şarkının o albüme konulup hareketli prodüksiyon yapılması. Yarın öbür gün senin gibi beyinsizler o ''hit'' şarkının üzerine plajlarda dans edecek

    Meltem Meltem

    Büşra Altan bence beyinsiz olan sensin ki o kadar açıklama yaptim bir tanesini anlamamışsın yine ayni şeyleri söylemişsin..önce bi bayanla nasıl konusulur onu ögrende sonra benim beynimi sorgula..

    Meltem Meltem

    şarkinin hikayesini biliyorum ve sezenle tarkan söyleyene kadar bu şarkinin varlıgından bile haberim yoktu fenami iste tarkan&sezen okududa türk halki bu şarkınin hikayesini öğrendi yoksa hic kimse bilmeden yok olup gidecekti şarki nukhet duru kac sene evvel okumus ama kimsenin ruhu duymamış..

    Meltem Meltem

    o kadar anlattım acikli sozleri olan bir süru turkümuz var düğun salonlarında oynadığınız ey 15li turküsü gibi canakkale şehitlerine yazilmiş ama muziği çiftetelli gibi yani ilk defa yapilmiyor acikli sözlere hareketli müzik bunu uzun uzun anlattim ama sen anlamadığın gibi bide bana hakaret etmişsin yazik ki bu topraklarda sizin gibi saygisiz insanlar yetisiyor keşke tek sorunumuz acikli şarkilara yapilan hareketli muzikler olsa..

  6. Kuzey Çelik

    Tarkan ve Sezen Aksu'dan gelenler?

    Halil İbrahim Erşan

    Kuzey Çelik aynen kardes

    Edaaa Uyarrr

    aynen ordan buraya geldim

  7. BedenQ

    2009 yılında Diyarbakır’ın Lice ilçesinin Şenlik köyüne bağlı Hambaz mezrasında koyun otlatırken meydana gelen patlamada hayatını kaybeden 12 yaşındaki Ceylan Önkol için bestelenen Ceylan şarkısı yaptığı şarkının sözü ve müziği Sezen Aksu’ya ait.

  8. HATİCE USAR

    böyle güzel bir sesten böyle anlamlı bir şarkıyı nasıl es geçmişimm

Ceylan Şarkı Sözü
Ceylan Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Ceylan Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap