mp3 indir dur

Ozan Koç - Mamaşlıyım

Mamaşlıyım
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Mamaşlıyım
Boyut
: 7.13 MB
Toplam İndirme
: 36 İndirme
Haftalık İndirme
: 25 İndirme
Tarih
: 12-12-2019
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Ozan Koç - Mamaşlıyım )
  1. ali hadi Eraslan

    işte gerçek MAMAŞ LI gerçek mamaş oyun halayı söyleyen mamaş lı ozan koç Ozanlar ocagı MAMAŞ .....OZANLARINDAN SADECE BİRİ.TEŞEKKÜRLER OZAN KOÇ.

  2. Emrullah Bedir

    Tebrik ederim, çok güzel olmuş. Bu halay ile artık düğünler bütün Türkiye'de çok daha keyifli ve güzel olacak. Yürek sesiniz hiç susmasın, keyifle dinledim. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

  3. Alper Yılmaz

    En başta kendi yöresinde ve akabinde tüm yörelerde herkesin diline dolanmasını ve başarılarının devamının daim olmasını temenni ediyorum...

  4. Selver Isik

    Sesine yüregine saglık yolun açik olsun seve seve dinliyoruz

  5. Aliye Isık

    # MAMAŞLIYIMBir başka olur yöresel türkülerimiz.Mamaşlıyım da bunlardan biri.Sözü-müziği ve şahane yorumuyla dinlenesi harika eser👏👏👏👍👍Yüreğine sağlık olsun Ozanı Koç😘👍 Klip by: Erman Türker😎✌👍

Mamaşlıyım Şarkı Sözü
Mamaşlıyım Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Mamaşlıyım Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap