mp3 indir dur

Özgür Ozan - Yol Bizdedir

Yol Bizdedir
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Yol Bizdedir
Boyut
: 2.92 MB
Toplam İndirme
: 98 İndirme
Haftalık İndirme
: 61 İndirme
Tarih
: 08-06-2019
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Özgür Ozan - Yol Bizdedir )
  1. BQ7niz 1903

    CANLAR BURDAMISINIZ ❤

  2. eren bal

    Has Türk deyisi

  3. Tufan Kodan

    TANRIDAN olan gelsin TANRININ istedigi olsun. selam .i.önlü

  4. Erman Tolun

    İster istemez ayaklarımla ritim tutuyorum

  5. Yaaa Hüüü

    Eyvallah Aşk ile

  6. Sezgin OThan

    Azeri ceferiyimAleviler benim kardeşim deyilCanımda bir parcadır Kanımdır damarımdaSelam olsun alini ev halkına

    rainman 3458

    Sana öleyim ben kardasım Allah seni ve aileni bağışlasın

  7. boran bor

    Bi gidisle .anadolada turk kalmayacak arap pakistan Afghan balkan. Zenci .biliyorum. zenci.. denmez. Neden muslumaniz da ondan bizemi kaldi islami kurtarmak arabin dinenden bize ne.

  8. Cengiz Gurbay

    Alevi Sünni kardeşi hepimizzz.

  9. zeynep çolak

    Çorum sünnisiyim ama Alevi müziklerine karşı konulmaz bi zaafım var hepimiz kardeşiz türkülerinizi seviyoruz✋

    Cengiz demirbaş

    Ayrıca tabiki kardeşiz, çünkü aynı vardan varolduk.

    Cengiz demirbaş

    @bayram özarslan iyi kötüde yok aslında, cahil, alim. Hepimiz aynı vardan var olduk. Kötü dediğimiz aslında cahildir, cahilliği yenebilir, matematik, fen, biyoloji, astronomi vs. bilgiler alıp temelde bulunan aile çevre etkilerini pozitife çevirirsek hepimiz gönülleri birleyip, Hak'ın varlığının bütünü ile var olabiliriz. Yani vahdet-i vücut.

    hakkı karamnlı

    Buradaki tasavvuf ve felsefenin,farsların şia-ehlibeyt-ali-hüseyin-fatma simgeleri ile ve mezhebiyle ilgisi yoktur.

    bayram özarslan

    @Cengiz demirbaş EYVALLAH.Hep bir olalım.

    Mehtap Ates

    Mezhep yoktur MEZHEBE AYIRAN, IKIYE AYIRAN YEZITTI !!!! Din bir Dindir SÖYLEYEN HAK TEBLIG eden HZ. MUHAMMED YAZAN HZ ALIDIR. = ISLAM IKIYE ayiran Yezitti.TARTIŞILMAZTEK GERCEK HAK MUHAMMED ALI = EHLIBEYTI = ISLAMDIR. TARTIŞILAMAZ.Aksini söyleyenlerin hangi tarafdan oldugu ORTADADIR/BELLIDIR. KÜFRE SAPKINI OLAN EMEVI ISLAMI ALTINDA ISLAMI KULLANARAK GERCEKLERI SAPTIRANLAR VEDE ARAP ZIHNIYETINI ARAP KÜLTÜRÜNÜ ISLAM DIYE YUTANLAR VAY ONLARIN HALINE.BUNLARIN HEPSI TEKER, TEKER KURANI kerimde belirtilmis.VE KURANI KERIMin HER SURESINDE bir IKAZ vardir........

  10. İrem Demir

    Nasıl güzel söylenir o içtenlik o iman gücü sesi her anlamda yaşıyorum mükemmel ❤

  11. KONEX MEDIA

    ALEVILIK IRFAN'DAN HAKKA ULASMAKTIR... Hu erenler !

  12. KONEX MEDIA

    SUNNILIK YEZITLIYE BIYAT ETMIS BUNLUNMAKTADIR HAK YOLUNDAN SAPMISTIR CANA KIYARLAR EMEVI VE MERVANIN SAFINDAN YER ALIR SUNNILIK.

    rainman 3458

    Ayristirma birlestir ozunu yasa sana yakisan budur dost gercege hüü !?

  13. Ekrem Songun

    Deliyiz doluyuz ama ALEVIYIZ

  14. Atahan Derici

    Alevilik tamamıyla Türkler'e has bir mezheptir. Ayinleri bile Orta Asya'daki Tengricilerinkine benzer. Aradaki ufak ayrıntılara girmiyorum bile. Güney Doğuda yaşayan Aleviler'in kendini Kürt sanmasının sebebi yaşadığı coğrafyanın azizliğidir. Osmanlı'da eyalet sistemi vardı, Güneydoğu'daki Aleviler de Kürt bölgesinde kaldılar. Bu bölgenin anadili Kürtçe olduğu için, oradaki herkes Kürtçe konuştuğu için günlük yaşamın gereklerine göre Kürtçe öğrendiler ve zamanla anadilleri haline geldi. Şu fotoğrafa bakın, bir Antropolog değilim ancak bu amcanın Türk olduğunu anlamak için Antropoloji bilmeye bile gerek yok, geniş yanaklar, aşağı doğru incelen ağız ve çene çekik gözler, bunlar tamamıyla Türk fenotipi. Aleviler'in kanına girerek geçmişlerini unutturmaya çalışan, bloklaştırmaya çalışan it sürüleri, Aleviler bu ülkede Orta Asya kültürünün devamı niteliğindedir. Aleviler'i kullanıp duyar kasmayın, adam olun. Sizin yaptığınız en iyi şeylerin başında duyar kasmak var. Kürt kardeşlerime lafım yok, benim kime gönderme yaptığımı onlar anlamıştır. Alevilik bir azınlık mezhebi değildir. Vaktinde Anadolu'nun çok büyük çoğunluğu Alevi idi, baskılar ile değiştiler. Ege yöresinin çoğu yerinde bile Alevi deyişleri var ama o bölgeye bakıyorsun bir tane Alevi köyü yok, nereye gittiler, yer yarıldı içine mi girdi bu Aleviler? Tabiki değiştiler. Hatta Osmanlı'nın içinde bile Bektaşilik hakimdi. Özellikle yeniçerilerde. Abdulhamid'in çevresinde de Bektaşiler vardı.

    Hakan Düzgün

    Kendisi dedemdir ve kureyş aşiretindendir.

    Dilek Yalçın

    @Hakan Düzgün bizim de dedemiz 🙏🏻

    GleinTorichord Fannan Mannananis

    Hemde Kureyşan ocağının büyük Pirlerindendir. Mürşidim hardo Mans. Farş etmeyin kendinizi "Tarik bizdedir" Batın olan biziz onlar Değil! Bırakın kendilerini nasıl Tatmin etmek istiyorlarsa etsinler. Biz derdimizi Pirimizden Alırız.

    Çağatay Çıvgın

    Hay bin yaşa kardeşim ben bunları çevremde ki yobazlara anlatmaktan dilimde tüy bitti! Alevilik Türklüğün özüdür! 4000 yıllık öz Türk inancının ve kültürünün mükemmel bir ürünüdür. Bizim döndüğümüz Semah, Kamlardan(Şamanlar) gelir! Cem de ayrımcılık olmaz erler ve bacılar bir arada Cem’e katılırlar bu, eskiden yapılan toylardan kalmadır ve daha sayamadığım bir çok özellik var! Bizler kula kulluk etmeyiz, Hakk’ın verdiği canı ancak Hak alır düşüncesi ile hareket ederiz o yüzden kimseye zarar vermeyiz! Her zaman ezilenden yana oluruz! Ama bu bizim güçsüz olduğumuz anlamına gelmez. Biz gücümüzü içimizde tutarız sır ederiz! Dediğin gibi Osmanlı’da Bektaşilik ön planda idi keza Anadolu Selçuklu da kuruluş aşamasında Bektaşi öğretilerini benimsenişti yine Cumhuriyetin kuruluş aşamasında İttihat ve Terakki cemiyetinin bir çok üyesi Bektaşi idi. Yani anlatmak istediğim bizlere dost gelene biz de dost gideriz! El ele el Hakk’a!

  15. Berke Yalman

    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ALEVİ SUNNİ FAR ETMEZ HEPİMİZ TÜRKÜZ KARDEŞİZ.

  16. Sedat Candere

    Selam olsun alevi kardeşlerime

  17. GleinTorichord Fannan Mannananis

    Ya Seyyid-i Baba Hasan Sani Arş-ı Taht'dır senin mekanı ül Kurp'un Nîşanesi Ol tarik enh Bâtınî'ye! Herkez kendi Rabıtasını tutsun Sırat-ı müstakim...Müshayibin, yoksa mürşidin tanımıyor bilmiyorsan henüz, kendi Mahkemeni kurmamışsan Sen ne Alevisin ne de insan. Bu nefsin imtihanıdır.

  18. Emre Cura

    Erenler hüü

  19. geronimoijon

    Sunnilikte güzel alevilikte ama hic bir sey insandan yüce olmamalidir. Anlayan anladi.

  20. ÖZGÜR OZAN

    Sevgili dostlar, Başköylü Hasan Efendiyi sevgili Dayım Alihıdır çetin vasıtasıyla tanımak nasip oldu.Şu an ara ara kendisi Dergaha gider yolunu devam ettirmeye çalışır. Kısacası onun anlatımları sayesinde bizdede hem hürmet hemde sevgi yer buldu.2015 te özgün müzik tarzında ilk albümümü yapmaya karar verdiğimde, albümde bir tanede deyiş olsun istedim.Bu anlamda bizimde bi katkımız olur diye, Pirim Başköylü Hasan Efendinin bir nefesini kendi yaptığım müzikle farklı bir tarzda hazırlayıp siz sevgili dostlara sunmaya çalıştım.Dediğim gibi ilk olması nedeniyle kusurlarımız olacaktır, zamanla bizde pişerek daha iyi şeyler üretmeye çalışacağız.Bu işlerden maddi bi beklentim yoktur,bütün maddi giderler bireysel tarafımca karşılanmıştır. Kendimde bir fabrika emekçisiyim.Hiç kimseyede bi müşteri gözüyle bakmadım zaten.Bu tür ithamlar üreten insanlara karşı yapılan en büyük haksızlıklarda biri sadece.Sonuç olarak dinleyebilir, ve her türlü görüşlerinizi dile getirebilirsiniz. Ancak adabı bozmadan hakaret etmeden bu işleri yapmalısınız.Bu bozuk tarz değişmediği sürece videoyu kaldırmak zorunda kalacağım.Selamlar saygılar.

  21. yahya urfa

    Hz Ali radiyallahu anh hepinizden kiyamet günü şikayetci olup suratiniza tükürecekdir. Hz ali radiyallahu anh sizin gibi böyle boş işlerle ugradmiyodu. Namaz abdest hac oruc cihad yolundaydi. Sizin gibi göbek baglayip bos bos türkü söylemiyodu

    ÖZGÜR OZAN

    Sevgili kardeşim bu güzel dileklerin içinde elbet seni yaradanda okkalı bi şekilde mükafatladıracaktır.Bize tükürük sana ney tahmin edemiyorum.

    Tolga Sevin

    Yobaz orospu çoçuğu şeytandan daha fazla secde eden oldumu en büyük cihad nefsinledir

  22. kelebek 01

    ♥ Ya Ali♥

  23. Birsen. Bayram

    NE.MUTLU.ALEVİYİM.✌✌✌✌

  24. hüseyin serkan öztürk

    Bunlar müslüman degil islamda cümbüş yok

    hüseyin serkan öztürk

    @Alevi Canlarımız sizdeki masumluğu iyliği hissetim sadece ilmen eksiksiniz biraz arastirin ha bu arada yorumum ironi ve nabız ölçme amaçlıdır

    Gökmen Alevi

    Hahahahaha su hüseyin serkan Öztürk olan yobaza bak. Alevilik Islamin ta kendisidir. Ama bu It kalkip bize müslüman olmadigimzi ötüyor. Ulan Yezit döllü bir arastirip sorsana Sunnilik nerden geliyor? Sunniligi icaat eden ve camiyi icaat eden senin deden Muaviyedir. Ve bunu devam etirende öteki deden Yezitir. Kim her kimse bunlarin akilarina uyan ve hareketlerini benimseyene sunni denir. Peki bunlar kimdi? Peygamber soyunu kurutanlar degilmiydi? Eeee o zaman sunniligin Islamla ne alakasi var? Sen Cami imamina inanacagina Prof. doktorlara sor Yazarlara sor. Mesela Prof. Doktor Haydar Bas yada Yasar nuri Öztürk yada Ihsan Eliacik ve daha niceleri. Bunlarin hepsi Alevi bile degiler. Ama Alevilerin hakli oldugunu söylerler. Bunlar hepsi Sunniler. Gelipde burda uydurma. Ironi olsada bile söylenmez.

    alevilik ve aleviler

    hüseyin serkan öztürk Götü boklu Shii köpegi .. sana sesleniyorum ... ismin Hüseyin kendin Yezitin dölüsün ... Götünü satmissin Yezide belli belli

    The Joker

    @hüseyin serkan öztürk ama çalmak çırpmak var dimi oç !

    Vesna Stanisavljevic

    @The Joker o888n.

  25. Haze Cul

    72 milleti bir göremeyenin nefsi özü cürükdür

  26. Diamond road

    müthiş eserler

  27. E&G Marx

    Bu dedenin adı nedir?

    ÖZGÜR OZAN

    Başköylü Hasan efendi

    alevilik ve aleviler

    Aryanli Hasan Efendi

    TANER DOGAN

    Baş köylü hasan efendi türbesi erzincan cayırlı baş köydedir

    GleinTorichord Fannan Mannananis

    @alevilik ve aleviler saçmalamayi birakin artik.

    Hakan Düzgün

    Kendisi dedemizdir. Başköylü Hasan efendi diye bilinir. Kureyş aşiretine mezhuptur.

  28. arifhane

    O kadar abartılı bir yorum ki dediğin anlaşılmıyor, zaten ' hareketli deyiş' yazmandan belliydi

  29. Ayse Keklik

    Aşk ile hu

    Benal Öner

    Eyvallah

  30. Musa Yiğit

    Aşk ile Canlar

  31. Arda Eroğlu

    Yaa hüü canlar çok yaşayın

  32. Yaso Yaso

    Super ses super saz yuregine saglik ozgur

    alevilik ve aleviler

    Yaso Yaso yav Yaso ... ne sese ne saza bakariz biz, benlik yapmak en asaglik ve pislik huylardan biridir, biz SÖZE BAKARIZ

  33. Fırat Sağır

    Allah Allah 12 imam aşkına eyvAllah❤❤❤

  34. Hüseyin Yenal

    Adamın tipi Orta Asya Bozkırlarından göç ede ede geldim diyor siz hala Kürtlük Zazalık derdindesiniz. Tuncelili kardeşlerim sizler öz ve öz TÜRKSÜNÜZ. Alevilik Türk kültürünün bir parçasıdır. Bağlama Orta Asya Türk çalgılarından biridir. Eşik öpme geleneği dahi Türk kültüründe çadırın eşiğini kutsal saymaktan gelir.

    alevilik ve aleviler

    Mustafa Yeşilyurt Helal olsun sana Mustafa. Cok iyi savunuyorsun Aleviligi. Hasan Efendi Aryanlidir bir Kürt asiretidir zaten ARYAN ismi bilene Turanin bir numarali düsmanlari oldugunu anlatir. Hasan Efendinin mürsidleri su gibi Kürtce konusurlar. Bizzat kendim gördüm ve duydum. Saygilarimla.

    ERDAL TUNÇ

    @biz türk oğlu türküz eyvallah kardeşim ya ne zaza ne Kürt

    Atahan Derici

    Alevilik tamamıyla Türkler'e has bir mezheptir. Ayinleri bile Orta Asya'daki Tengricilerinkine benzer. Aradaki ufak ayrıntılara girmiyorum bile. Güney Doğuda yaşayan Aleviler'in kendini Kürt sanmasının sebebi yaşadığı coğrafyanın azizliğidir. Osmanlı'da eyalet sistemi vardı, Güneydoğu'daki Aleviler de Kürt bölgesinde kaldılar. Bu bölgenin anadili Kürtçe olduğu için, oradaki herkes Kürtçe konuştuğu için günlük yaşamın gereklerine göre Kürtçe öğrendiler ve zamanla anadilleri haline geldi. Şu fotoğrafa bakın, bir Antropolog değilim ancak bu amcanın Türk olduğunu anlamak için Antropoloji bilmeye bile gerek yok, geniş yanaklar, aşağı doğru incelen ağız ve çene çekik gözler, bunlar tamamıyla Türk fenotipi. Aleviler'in kanına girerek geçmişlerini unutturmaya çalışan, bloklaştırmaya çalışan it sürüleri, Aleviler bu ülkede Orta Asya kültürünün devamı niteliğindedir. Aleviler'i kullanıp duyar kasmayın, adam olun. Sizin yaptığınız en iyi şeylerin başında duyar kasmak var. Kürt kardeşlerime lafım yok, benim kime gönderme yaptığımı onlar anlamıştır. Alevilik bir azınlık mezhebi değildir. Vaktinde Anadolu'nun çok büyük çoğunluğu Alevi idi, baskılar ile değiştiler. Ege yöresinin çoğu yerinde bile Alevi deyişleri var ama o bölgeye bakıyorsun bir tane Alevi köyü yok, nereye gittiler, yer yarıldı içine mi girdi bu Aleviler? Tabiki değiştiler. Hatta Osmanlı'nın içinde bile Bektaşilik hakimdi. Özellikle yeniçerilerde. Abdulhamid'in çevresinde de Bektaşiler vardı.

    GleinTorichord Fannan Mannananis

    @Atahan Derici Antet; Alevilik Din Değil ki bir Toplumun meshebi olsun. Meshep monoheist inançlarda bir görüşün dogru olduğuna inanilan insanlarca oluşturulan manifestosu Belli düşünce akimidir. Islam dini tipik ataerkil bir toplumun kültüründen doğdu. Aslinda, Türkler ataerkil/anaerkil degildi! Çok açık izah edilebilir bir mantık sentezi yürütülürse, Türkler müslüman Degildir. Genlerden aktarilan Kültür birikimide zaten kişinin yaşayış akibetini belirliyecektir. Özünün bu olmadigini bir çok türk hisseder. Bu bir anlamda bilimseldi. Alevilik gercekten türk inanci ise sadece Alevi isminin turk olduğunu kabullenmek. Anadolunun farkli iklim/bölgelerinde yaşıyan kendini alevi olarak tanimlayan insalarin hepsinin ibadetleri/adetleri bir birinden farklidir. Bu farklara bir göz atabilirsiniz. Erzincanin geneyindeki aleviler genellikle Zazaca konuşur ve kûrt olduklarini savunur. Kuzey batisi kürtçe konuşur türk olduklarını savunurlar.(milliyetçidirler) kuzey doğu ve kuzey bölümünün bir bölümü Aleviliğin Hz. Ali'den gelmediğini islamla ya da 12 imam/imam inanci olmadığını kabul eden ismi fâl Alevi tarikatlaları vardır. Baba Hasan Sani 100 horasan Erinin soyundan geldiğini düşünülür. Yani, imamcı inancı değil Bâtiniliktir. Kisaca, türk/kürt/ermeni/rum hepsi olabilir ayni anda hiçbiri de olabilir. O yüzden bilimsel olarak kaynaklarin yokluğunu düşünürsek. Hasan Efendinin Silsilesi Bâtında. Ya da, bir yere saklamışta olabilir.

    GleinTorichord Fannan Mannananis

    @alevilik ve aleviler Baba hasan Sani'in mürşitleriyle bizzati şahit isen Silsilelelerini söylede Zatasını Şerh i tesviye edelim. Eğer ki, Cevheriyetiniz Sıfatsa akıbetiniz de Madde'dir. Bir yere gidiş yok, bir yere varışta yoktur. Bu acelede nedir! Hasan sani'in soyu derler ki, Hepimiz bir Maden ocağındanız. Açığa Çıkmadan Varolmadığımız gibi Kaybolmadanda yok olamayız.Gerçeklik ekseriyeti insanın zihin yapısından oluşturduğu bir hal'dir. Gerçeklik Yikilirsa Hakikat ortaya çikar. Onun ismi yok, cismi yok. O ismini,sıfatını ve nefsini 4 duvarı olan bir yere bıraktı. Babamız, Hardo Mans,Tolosdhan,Muil, Muma,hegaecal'da Hakikat ile Aynileşeti. Yaradanın hakkı 3 ise 3+2=5 eder. Ve vecd'e 23×12 o'dur. ilk 1000 olunur sonra 300 evvel/ahir. Sonrası/Anda,Bir sonraki anda, 40'tır. Hepsi Sıfıra çıkar. Hasan efendi Mannananis Dai'sidir. Bu bölgenin prehistorik zamanlarda kalma inançların anadolu'da batiniliğin yayilmasiyla bu inanç içselleşmiş bâtinilik manifestosunda birleşmiş ve günümüzde Alevi perdesine bürünmüştür(!) Yakında Bilimsel olarak ispatlacak(tır)

  35. Gül KILIÇ

    "Zamanla hiçbir şey değişmiyor. Sadece hissetmemeye başlıyorsun."Tavir55 ❤😊👍

    alevilik ve aleviler

    Gül KILIÇ yav sen parallel dünyada ni yasiyorsun??

  36. Hasan Arin

    5 yil oldu ovacakli kivircik saclima asik olali sol yanimin sayesinde bende artik dinliyorum....

    Köksal Ergün

    eniştemiz oldun desene 😀

  37. katana mana

    Asıl Millet Biziz .. 👆👆👆👆👆👆Anlayan anlamistir!!!

  38. Canan Aras

    Söyleyen diller , sazın teline vuran eller dert görmesin ❤ yüreğinize kurban cannn.

    ÖZGÜR OZAN

    teşekkürler

    Canan Aras

    ÖZGÜR OZAN ben teşekkür ederim. Yolunuz açık olsun can. Düzgün baba yoldaşınız olsun...

    alevilik ve aleviler

    ÖZGÜR OZAN Özgür Aryanli Hasan Efendinin akrabasimisin?

    ÖZGÜR OZAN

    @alevilik ve aleviler Merhaba, akrabası değilim, Dayım Alihıdır çetinin vesilesiyle tanıyıp öğrenmiş oldum.

  39. Aydın ÖZLEM

    aşk ile erenler ❤️

    ÖZGÜR OZAN

    Aşk ile can

  40. FATMA Kapar Gül

    Özgür Ozan yüreğine sağlık yolun açık olsun Xızır yoldaşınız olsun

    ÖZGÜR OZAN

    Teşekkürler güzel dost.

  41. Şah ismail Altin

    Hüü Erenler

  42. Mustafa GÖÇER

    pır xoşe hewal. :)

    Turkic

    @atatürkçü türkmen kıvır lan kıvır puşt ne olduğunuz ortaya çıktı lan pezevenk Ermeni artıkları

    atatürkçü türkmen

    @Turkic orospu evladi turkum diyorum ama ermeni artigi ne sen asssslllaaa Alevi olamazsin irkcidan Alevi olmaz orospu cocugu seni

    Turkic

    @atatürkçü türkmen değilsin lan türk değilsin puşt

    atatürkçü türkmen

    @Turkic hahahahah ister inan ister inanma umrumda degil sen de Alevi degilsin zaten

    alevilik ve aleviler

    ÖZGÜR OZAN Özgür neden asagidaki yorumlara bir söz yazmiyorsun? Müsteri ayrimi yapmiyormusun .. Alevi Sünni diye? ... yapmiyorsan Aryanli Hasan Efendi'nin 'Tevella Teberra' yani 'Aleviler hep birlikte Sünnilerden uzak' sözünü Hasan Efendiye yakistirmadigin icin midir acaba? ...

Yol Bizdedir Şarkı Sözü
Eşrefoğlu al haberi
Bahçe biziz gül bizdedir
Biz de mevlanın kuluyuz
Yetmiş iki dil bizdedir

Edik midir eri yormak
Irak yoldan haber sormak
Cennetteki akan ırmak
Coşkun akan sel bizdedir

An vardır uçup gezer
Teni tenden seçip gezer
Zahit bizden kaçıp gezer
Arı biziz bal bizdedir

Kimi sofu kimi hacı
Cümlemiz hakka duacı
Resul-i Ekrem’in tacı
Aba hırka şal bizdedir

Adem vardır cismi semiz
Aptes alır almaz temiz
Halkı dehleylemek nemiz
Bilcümle vebal bizdedir

Biz erenler gerçeğiyiz
Has bahçenin çiçeğiyiz
Hacı Bektaş köçeğiyiz
Edep erkan yol bizdedir

Kuldur Hasan Dede’m kuldur
Manayı söyleyen bildir
Elif hakka doğru yoldur
Cim ararsan dal bizdedir


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap