mp3 indir dur

Sevinç Eratalay - Beyaz Gelinlik

Beyaz Gelinlik
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Beyaz Gelinlik
Boyut
: 3.31 MB
Toplam İndirme
: 58 İndirme
Haftalık İndirme
: 38 İndirme
Tarih
: 03-05-2018
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Sevinç Eratalay - Beyaz Gelinlik )
  1. Ney mar

    guclu yormunu kutluyorum.Selam ezilen halklarin ozgurluk mucadeledi

  2. Uğur Bilir

    Selam bin selam.

  3. Kadri neçirvan

    hayat damla damla berraklaşıyor kara tendehayat ılgıt ılgıt esip gidiyor işkencedebaskı mapus zulüm kan ile örülüseti yıkıp aşıyor derya ırmaklarhayat yeşilde yeşil yosundayosunlar boy veriyor kuytuluklardadüşmesin kirpiklerinin gölgesinden başka gölgedoğacak yarının şafağı olan gözlerinesımsıkı yumruk misali sevdiğimyarının sahibi o gözlerineo gözlerinde çizgileneceksevdamızın/bebeğimin yarını alın yazısızincire vurulmuş sevdamızın incecik bileğibekler sevdayla kin ile korlanmış gözlerinigözünde çakan şafağın kızıllığında yunupsilah sesleriyle halaya durupbeyaz gelinlik giydireceğizkendi ellerimizle vefalı yarekendi ellerimizle cennet vatana

Beyaz Gelinlik Şarkı Sözü
Beyaz Gelinlik Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Beyaz Gelinlik Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap