mp3 indir dur

Sinan İşbeceren - Söyle

Söyle
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Söyle
Boyut
: 4.34 MB
Toplam İndirme
: 49 İndirme
Haftalık İndirme
: 34 İndirme
Tarih
: 22-11-2017
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Sinan İşbeceren - Söyle )
  1. Yugo Boy

    Sensiz ne haldeyim ?Sen bilirmisin söyle ?Herseyden cok sevdim,Bu muydu sevgin böyle ?Yüregim yaniyor,Gözlerim agliyor,Senin yüzünden,Senin yüzünden.Seni böyle bilseydim,Sana gönül vermezdim,Seni asla sevmezdim,Ugruna ölmezdim.Söyle ne yaptim ben sana ?Söyle acimadin mi bana ?Söyle beni niye böyle bi basina birakip gittin ?Nolur Söyle Sen hic mi sevmedin ?Söyle anlayamadim seni,Söyle Seni bensiz birakmam diyen sen degilmiydin ?Nolur Söyle...Bu can ayriligi kabullenmek istemez,Benim seni sevdigim gibi kimse sevemez.Beter oldum,Gül gibi sarardim soldum,Senin yüzünden,Senin yüzünden.Ask nedir bilmemedim,Gözyasimi silemedim,Yar sen benim herseyimdin,Ne yazik ki kayip ettim.Söyle Ne yaptim ben sana ?Söyle acimadin mi bana ?Söyle beni niye böyle bi basina birakip gittin ?Nolur söyle sen hic mi sevmedin ?Söyle anlayamadim sen,Söyle seni bensiz birakmam diyen sen degilmiydin ?Nolur Söyle...

  2. kara turk

    💎👍

  3. Dream-Makeup-by Sevim

    Nerdesin kral yaaa?

  4. Cengiz Kade

    2020 de de dinlemek

  5. Kismet Kök

    😍😍😍😍

  6. Azra

    2019🙋🏻‍♀️

    onur gögdemir

    Azra 24/7 🤷🏽‍♂️

  7. Neli Petkowa

    eyivallah ya cok doru sozler❤❤

  8. Volkan #

    Nerdesin canıM?

  9. RAMIL AĞAYEV

    ÖZGE SELAM 😊☺

  10. Danyel Esmer

    Vayvay guzel sarki yazdin

  11. Hazal Cocelli

    Helal beee.(lan çok sevdim.kendi mden bile sakınacak kadar çok sevdim. Simdi söyle ha beni neden bir başıma bırakıp gittin.senden sonra kimse gözyaşlarımı silmedi.herkes gitti ama hic bir gidiş yıkamadı beni.sen gittin mahvoldum. Hiç gitmezsin sanmıştım.maalesef ben sözümü tuttum sen bıkakıp gittin.eger bir gün bana kattıklarınla kalbimi başkaları doldurmaya çalışırsa o zaman asla affetmem seni.YAŞADIĞIM FALAN YOK,BENDE SEVMİŞTİM ÖLMEDEN ÖNCE💔.)

    Nuray Yesilkaya

    Her șey duzelecek...😍

  12. AD AD

    👍🏿

  13. Dilan Ülger

    Yeni dinliyom

  14. Okan Öztek

    Süper 👍👏

  15. Ja Ja

    2018 ❤️

Söyle Şarkı Sözü
Söyle Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Söyle Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap