mp3 indir dur

Ubey Nod - Başkasında Dinlen

Başkasında Dinlen
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Başkasında Dinlen
Boyut
: 2.52 MB
Toplam İndirme
: 45 İndirme
Haftalık İndirme
: 31 İndirme
Tarih
: 31-01-2020
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Ubey Nod - Başkasında Dinlen )
  1. Bora Deniz Payaz

    Muhteşem be

  2. ESER DUYAN

    Aslannnnn

  3. obsesif nevroz

    ağzına sağlık kardeşim

  4. ömer salih

    Çok güzel ağzına sağlık.

  5. Serdemius

    Ağzına Sağlık KArdeşim .

  6. Anıl Kocaman

    Allahına Kurban Ubeydullahım Seviliyorsun #BUCASPOR

  7. ESER DUYAN

  8. Burak Bozdoğan

    Ağzına yüreğine sağlık aslan gardaşım benim

  9. Ubeydullah Yavuz

    dumanla başladıysak dumanla bitsinben istediğim herşeyi bu gökyüzünden ittim yıllarca biriktim de tükendim de yittim herşey göğüsüm de bitti buharlaşıp şimdilik hayallerime gölge koydumgeçirirken günleri boğaz düğümle doldutek başına yokuş çıkmak inan ki zordurayaklarımdan beynime dumanla doldum sırtım hafiflerken ciğerlerim ağırlaştıbeklemediğim herkesle her şekilde karşılaştımerken unuturum dünüm sanki asırlaştı yoruldum tek sorun ciğerlerimi taşımaktı nefes yetmez bazen için de acı kalırgüldürme en küçüğüsün için de acıların besleyipte büyütürsün başkasında tadı kalırbeynimde öldün gel naşını da kaldıralım nakarat x2DUR YENİDEN ÖLDÜRME İSTEMEM DÖNÜŞLERİN AYNISINI NE OLUR GÖRMESEM DE ÖZLEMEM HADİ ELLERİNİ TUTUP YENİDEN BAŞKASINDA DİNLENDİR GÖZLERİNİ ÖZLEME SÖZLERİMİ

Başkasında Dinlen Şarkı Sözü
Başkasında Dinlen Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Başkasında Dinlen Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap