mp3 indir dur

Uğur Tezcan - feat Mustafa Özarslan-Kekliğim

feat Mustafa Özarslan-Kekliğim
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: feat Mustafa Özarslan-Kekliğim
Boyut
: 4.79 MB
Toplam İndirme
: 133 İndirme
Haftalık İndirme
: 122 İndirme
Tarih
: 12-12-2019
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Uğur Tezcan - feat Mustafa Özarslan-Kekliğim )
  1. Yeter Karakul

    Emlek Yöremizin güzel insanı, Insanlık ve sanat ahlakından ödün vermeyen onurlu sanatçımız Uğur Tezcan "Ask-ı Nefes" ilk albümünü heyecan ve derin duygularıma dinledim. İnsanlık, doğa, ilim aşığı gurbetçi Âşık Babam'ın "Usül Usul "eseri acı yaşanmıslıkların ürünü, hakka gitmeden hemen önce hayat arkadaşı gurbetim Anama ve insan yüreklerine seslenişi eserini harika sesin,sazın, yorumunla sazın telinden ezgin müzikle yüreğime vururmuşsun. Albümde emeği geçen değerli sanatçılarımız ve Sana yürekten teşekkür, başarı ve yol açıldığı diliyoruz.Köklü kültürümüz türkülerimizle hep varolun.Albümun de her eseri hakkı VERERILEREK harika olmuş.

  2. Tolga Uçar

    Albüm tanıtım konserinde canlı olarak tüm albümü dinledim. Elinize yüreğinize sağlık abi. Yolun açık olsun.

feat Mustafa Özarslan-Kekliğim Şarkı Sözü
feat Mustafa Özarslan-Kekliğim Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. feat Mustafa Özarslan-Kekliğim Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap