mp3 indir dur

Yolcular - Göçtü Kervan

Göçtü Kervan
Sanatçı
Albüm
Şarkı
: Göçtü Kervan
Boyut
: 4.10 MB
Toplam İndirme
: 190 İndirme
Haftalık İndirme
: 144 İndirme
Tarih
: 29-03-2019
Mp3 indirmek için tıklayın
Kullanıcı Yorumları (Yolcular - Göçtü Kervan )
  1. Edip AYDIN

    Yav bari kadın erkek karışık ilahi söylemeyin... Bidat ehilleri....

    aynur dğn

    Edip AYDIN İlahinin manasını düşüneceğine ona mı dikkat ettin habis niyetli. Hep aklınız uçkurunuzda. Sizin beyniniz başka bi şekilde algılayamıyo mu kadınları. Çomar!

    kasım Tutak

    Erkek dişi sorulmaz muhabbetin dilinde,Hakk'ın yarattığı her şey yerli yerinde,Bizim nazarımızda, kadın erkek farkı yok,Noksanlıkla eksiklik, senin görüşlerinde HACI BEKTAŞ-I VELİRuhun cinsiyeti yoktur. Sen iradeyi hangi yönde kullanırsan o yönde bir insansın. Gönül neyi görmek isterse sende onu görürsün.

  2. Gerçek Aşk

    Cooooookkkkk sasiracaksinizzzz...bu tesbihati.yapin..insanlar.neler.yasamislar..ziyaretci.defterini.okuyunuz.buyrunnwww.veyselkarane.com

    Eda Alış

    Süper bir ilahi ağzınıza sağlık

  3. hidayet turna

    Ah nice bir uyursun uyanmaz mısın Göçtü kervan kaldık dağlar başında Çağrışır tellallar inanmaz mısın Göçtü kervan kaldık dağlar başında Emr-i hac göçeli hayli zamandır Muhammed cümleye dindir imandır Delilsiz gidilmez yollar yamandır Göçtü kervan kaldık dağlar başında Yunus sen bu dünyaya niye geldin Gece gündüz Hakkı zikretsin dilin Enbiyaya uğramaz ise yolun Göçtü kervan kaldık dağlar başında Yunus Emre

Göçtü Kervan Şarkı Sözü
Göçtü Kervan Şarkısına ait şarkı sözü bulunamadı. Göçtü Kervan Şarkısına ait şarkı sözlerini eğer biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz.


Bizimle iletişime geçmek, telif hakları, şikayet bildirimi, kaldırma isteği. Mp3 Eklemek, şarkı göndermek ve diğer tüm konularda iletişime geçmek için mp3kulisi @ gmail.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Sitemap